4+1 λόγοι για να συμμετέχεις στην εκστρατεία του Eurodesk “TIME TO MOVE 2020”

Η εκστρατεία ‘Time to Move’ του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης Eurodesk, διοργανώνεται φέτος για 7η συνεχή χρονιά, με στόχο την ανάδειξη ευκαιριών εθελοντισμού, κινητικότητας και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. Η άμεση και έγκαιρη πληροφόρηση των νέων, για την πληθώρα ευκαιριών και την ποικιλία προγραμμάτων, που προσφέρονται, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Reason #1

Πάρε μέρος σε πολλαπλές Δραστηριότητες

Έχουμε διοργανώσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, οι οποίες θα διεξάγονται τον  μήνα Οκτώβριο.

·   Δημιουργικά εργαστήρια, όπως εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης υλικών, διαλέξεις σε σχολεία κ.ά.

·   Διαδραστικές δραστηριότητες, όπως εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης υλικών, κυνήγι γνώσης κ.α.

·   Διαδικτυακές Δραστηριότητες, όπως Erasmus Festival, βίντεο από συμμετέχοντες σε ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά.

Reason #2

Σχεδίασε το δικό σου Time to Move T-shirt!

Εμπνεύσου από το θέμα της εκστρατείας του Time to Move και σχεδίασε το δικό σου Time to Move T-shirt!  Ο Διαγωνισμός Time-Move T-shirt προϋποθέτει φαντασία, δημιουργικότητα και ενεργητικότητα! Το καλύτερο αποτέλεσμα επιβραβεύεται!

Reason #3

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία και θέλετε να μοιραστείτε οτιδήποτε εξαιρετικό βρέθηκε μπροστά σας, κοινοποιήστε το σε εμάς! Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας έχει θέμα «Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη». Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν/μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες, από ένα ταξίδι τους εντός Κύπρου ή στην Ευρώπη.

Reason #4

Συμμετοχή σε ‘Πράσινες’ Δραστηριότητες

Φέτος, τέθηκε ως θεματική μας προτεραιότητα η προώθηση του “Greening Youth Information Services”. Η διοργάνωση της εν λόγω δραστηριότητας έχει σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες μας, μαθαίνουν για τις μικρές καθημερινές πράξεις τις οποίες μπορούν να κάνουν για την μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Reason #5

Ακολουθούν αρκετές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!!! Μείνετε συντονισμένοι στο προφίλ του Eurodesk Cyprus στο Ιnstagram και στο Facebook!

Πάρε μέρος στους θεματικούς μας διαγωνισμούς και ανέβασε τη δική σου συμμετοχή!

Οι  εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κύπρο, παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα  https://eurodesk.onek.org.cy/timetomove2020/

Για περισσότερες πληροφορίες/ διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με το Eurodesk στα τηλέφωνα 22402613/25871405 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σε όλες τις εκδηλώσεις, η συμμετοχή είναι δωρεάν.