Διαγωνισμός Φωτογραφίας: «M.O.V.E.» Motivating others through voices of experience

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «M.O.V.E.»  Motivating others through voices of experience και θα έχει ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκστρατείας “Time to Move 2019” του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης “Eurodesk”.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός αποσκοπεί στη δραστηριοποίηση των νέων μέσα από την δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία της φωτογραφίας και συγκεκριμένα, μέσα από την αποτύπωση εμπειριών που απόκτησαν ταξιδεύοντας στη Κύπρο και ή/και στη Ευρώπη, ούτως ώστε να δώσουν κίνητρο και έμπνευση σε άλλους νέους να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν να επιλέξουν διάφορες πτυχές του τρόπου ζωής τους.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ερασιτέχνες νέους φωτογράφους ηλικίας 15-30 χρόνων και πραγματοποιείται εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Τα βραβεία χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Α’ κατηγορία: 15-17 χρονών

2 θέσεις για εκπαιδευτική επίσκεψη στο Στρασβούργο εντός του 2021, στο πλαίσιο του προγράμματος Euroscola, υπό την προϋπόθεση ότι οι νικητές θα φοιτούν στο σχολείο κατά το 2021 και δεν έχουν συμμετάσχει προηγουμένως στο Euroscola.

Οι θέσεις παραχωρούνται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Β’ κατηγορία: 18-30 χρονών

  • 1ο Βραβείο 300 ευρώ
  • 2ο Βραβείο 200 ευρώ
  • 3ο Βραβείο 100 ευρώ

 

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες ή  διευκρινήσεις παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail: [email protected] )