Διαγωνισμός Σχεδιασμού «Time to Move» T-shirt 2019

Ο διαγωνισμός “Time to Move” T-shirt επιστρέφει το 2019! Εάν είσαι τουλάχιστον 13 και όχι μεγαλύτερος/η από 30 ετών, σχεδίασε ένα T-shirt με θέμα το “Time to Move”, το οποίο θα αντιπροσωπεύει καλύτερα το πνεύμα της εκστρατείας, μοιράσου το μαζί μας και διεκδίκησε ένα ταξίδι σε όλη την Ευρώπη με το τρένο!

Επέλεξε οποιαδήποτε τεχνική που νομίζεις ότι θα φαίνεται καλή σε ένα μπλουζάκι. Βγάλε μια φωτογραφία, δημιούργησε μια εικόνα ψηφιακά, σχεδίασε την με το χέρι σε χαρτί ή χρησιμοποιήσε μόνο κείμενο, και τότε μπορείς να συναγωνιστείς με οποιαδήποτε δημιουργία. Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, πρόσθεσε ορισμένες βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σου, ανέβασε τη δημιουργία σου ως εικόνα και γράψε έναν τίτλο.

Παρακαλώ μην συμπεριλάβεις τη διάταξη του T-shirt στο αρχείο που θα υποβάλεις στο διαγωνισμό. Υπόβαλε μόνο το σχέδιο που δημιούργησες.

Οι συμμετέχοντες ομαδοποιούνται σε δύο κατηγορίες:
– Διαγωνιζόμενοι ηλικίας μεταξύ 13 και 19
– Διαγωνιζόμενοι ηλικίας μεταξύ 20 και 30

Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2019. Μετά το κλείσιμο, το Eurodesk θα επιλέξει μία δημιουργία μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας 13 με 19 ετών και μία δημιουργία μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας 20 με 30 ετών και θα τις ανακοινώσει ως νικητές.

Σε αυτή τη σελίδα https://contest.eurodesk.eu/ έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε για το αγαπημένο σας σχέδιο. To Eurodesk θα επιλέξει έναν νικητή από τις δημιουργίες με τις 10 περισσότερες ψήφους για τη δημόσια ψηφοφορία.
Επιπλέον, το Eurodesk θα επιλέξει 5 ακόμα διαγωνιζόμενους με εξαιρετικές δημιουργίες.

Οι νικητές θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία:

  • Οι νικητές των πρώτων θέσεων στις δύο κατηγορίες θα λάβουν μια κάρτα InterRail global που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 7 ημέρες μέσα σε 1 μήνα.
  • Ο νικητής της δημόσιας ψηφοφορίας θα λάβει μια αποσκευή Eastpak.
  • Οι 5 διαγωνιζόμενοι με εξαιρετικές δημιουργίες θα λάβουν ένα σακίδιο Eastpak ο καθένας.

Κατεβάστε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

Καλή τύχη!