Ανακάλυψε ευρωπαϊκές ευκαιρίες μέσα από την εκστρατεία “Time to Move 2019”

Η εκστρατεία “Time to Move” του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφόρησης Eurodesk διοργανώνεται φέτος για 6η συνεχή χρονιά, με στόχο να αναδείξει ευκαιρίες εθελοντισμού, κινητικότητας και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. Η πρόσβαση σε ποιοτική πληροφόρηση για ευκαιρίες και προγράμματα που ενδιαφέρουν τους νέους και συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση της συμμετοχής τους.

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε η περσινή εκστρατεία, με τη διοργάνωση 1000 εκδηλώσεων σε 28 χώρες-μέλη του Δικτύου Eurodesk, έτσι και φέτος, η εκστρατεία αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες οργανώσεις νεολαίας και να προσελκύσει χιλιάδες νέους από όλη την Ευρώπη.

Ο Οργανισμός Νεολαίας, ως το Εθνικό Γραφείο Eurodesk στην Κύπρο, προγραμματίζει μαζί με το δίκτυο συνεργατών του, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όπως βιωματικά εργαστήρια, υπαίθριες δραστηριότητες και παρουσιάσεις σε όλη την Κύπρο.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας, οι νέοι μπορούν να λάβουν μέρος στον παγκύπριο διαγωνισμό φωτογραφίας των Κέντρων Πληροφόρησης του ΟΝΕΚ «Μ.O.V.E» και στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό σχεδιασμού T-shirt.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων “Time to Move 2019” στo https://onek.org.cy/timetomove2019/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Eurodesk στα τηλ. 22402641/613 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].