Έκθεση Φωτογραφίας “M.O.V.E”

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου  σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» (Γρηγόρη Αυξεντίου 27, Πλατεία Ακροπόλεως Λάρνακα).

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης.

Η Έκθεση, η οποία έχει τίτλο «Move – Motivating Others through Voices of Experience» αποτελεί το επιστέγασμα του Φωτογραφικού Διαγωνισμού που διεξάχθηκε από 15 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019. Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες που βραβεύτηκαν αλλά και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, ο οποίος έγινε εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, τέως Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής ενημερωτικής εκστρατείας «Τime to Move» του Eurodesk.

Στο διαγωνισμό υποβλήθηκαν περισσότερες από 235 συνολικά φωτογραφίες οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ιδέες και την αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας από τους νέους της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σύντομη τελετή βράβευσης των νικητών του Φωτογραφικού Διαγωνισμού.

Για πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail:[email protected] )