Δημιουργικό Εργαστήρι Επαναχρησιμοποίησης Υλικών

Ελάτε να δείτε τις μικρές, απλές αλλαγές που καλούμαστε όλοι να κάνουμε στην καθημερινότητά μας για μηδενική παραγωγή απορριμμάτων και ένα πιο βιώσιμο μέλλον…♻️

Το ΚΕΠΛΗ Αγρού στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής καμπάνιας Time to Move, προγραμματίζει ‘Εργαστήρι επαναχρησιμοποίησης υλικών’ το οποίο εντάσσετε στην θεματική προτεραιότητα  Greening Youth Information Services του Eurodesk και της ERYICA.

Μαθαίνουμε πώς να μετατρέπουμε το παλιό σε νέο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως να μετατρέπουν παλιά, φθαρμένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, σε ένα νέο, χρήσιμο προϊόν. Στόχος του εργαστηρίου είναι η μετατροπή παλαιών μεταλλικών συσκευασιών (σκόνη γάλακτος) σε διακοσμητικές γλάστρες και δοχεία τσαγιού με την ονομασία SolidariTEA.

Τα προϊόντα που θα δημιουργηθούν θα δοθούν σε λειτουργούς νεολαίας ΟΝΕΚ, ΚΕΠΛΗ, Οργανώσεις Νεολαίας έτσι ώστε να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά στην προώθηση της επαναχρησιμοποίησης υλικών και της καμπάνιας Greening Youth Information Services.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε νέους που διαμένουν στη περιοχή Τροόδους.

📌Δημιουργικό Εργαστήρι Επαναχρησιμοποίησης Υλικών – Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 16:00-19:00