Η Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας ανανεώθηκε!

Η Ευρωπαική Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας ανανεώθηκε και είναι έτοιμη για να σου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για ευκαιρίες στο εξωτερικό, όπως πρακτική άσκηση, εργασία και εθελοντισμό στην Ευρώπη. 🆕 ⁠

Στην Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας μπορείτε να βρείτε 4 κύριους τύπους περιεχομένου, καθένας από τους οποίους έχει ομαδοποιηθεί σε ειδική ενότητα:

  • Θεματικές σελίδες σχετικά με τις πολιτικές της ΕΕ για τη νεολαία: «Πάρε μέρος»
  • Θεματικές σελίδες σχετικά με τις δυνατότητες μετάβασης στο εξωτερικό: «Μετάβαση στο εξωτερικό»
  • Σελίδες προγραμμάτων/πρωτοβουλιών που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ: «Πρωτοβουλίες της ΕΕ»
  • Σελίδες πολιτικής: «Στρατηγική της ΕE για τη νεολαία»

Εκτός από αυτούς τους 4 κύριους τύπους περιεχομένου, μπορείτε να διαβάσετε ιστορίες και μαρτυρίες νέων και ειδήσεις, καθώς και να αναζητήσετε εκδηλώσεις.

Το περιεχόμενο και η πλοήγηση στον ιστότοπο διατίθενται σε έως και 28 γλώσσες. Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης μιας σελίδας ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον επιλογέα γλώσσας και ταυτόχρονα θα αλλάξει και η γλώσσα πλοήγησης του ιστότοπου.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το δίκτυο Eurodesk συντηρούν το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην «Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου» στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Επιπρόσθετα, η Πύλη επιτρέπει στους επισκέπτες να υποβάλλουν ερωτήσεις κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ερωτήσεις» και συμπληρώνοντας το δελτίο σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην Πύλη. Οι ερωτήσεις αυτές θα απαντηθούν από το δίκτυο Eurodesk.

Η Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.