Κυνήγι γνώσης, ανακάλυψης, πολιτισμού: «Βρες τους θησαυρούς» της Πάφου

Πόσο καλά γνωρίζεις την Πάφο;

Λάβε μέρος στο Κυνήγι γνώσης, ανακάλυψης, πολιτισμού, «Βρες τους θησαυρούς» της Πάφου! 🗺

Το CCIF Cyprus ως πολλαπλασιαστής του δικτύου Eurodesk Cyprus, διοργανώνει ένα δια δραστικό παιχνίδι που έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε νέους/νέες από 12 – 25 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν στην κατοχή τους ένα χάρτη της περιοχής της Πάφου, στον οποίο θα υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες. Φτάνοντας σ’ ένα από τα σημεία,  οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τραβήξουν φωτογραφίες με το κινητό τους,  αντίστοιχες όπως φαίνονται στον χάρτη από τις ίδιες οπτικές γωνίες και ιδανικά με ανάλογο χρωματισμό – ύφος (εάν δεν υπάρχουν επιλογές επεξεργασίας στο κινητό σας γίνονται δεκτές και φωτογραφίες χωρίς κάποια επεξεργασία). Επίσης, γίνονται δεκτές και φωτογραφίες με χρωματικό πειραματισμό και η εισήγηση κάποιας νέας χρωματικής πρότασης. Είναι σημαντικό οι φωτογραφίες να βγαίνουν από την ίδια οπτική γωνία και να φαίνεται η κύρια θεματολογία. Εάν επίσης υπάρχει κάποια κλίση στη φωτογραφία που σας δίνεται είναι σημαντικό να την έχετε και εσείς στην πρόταση σας.

Αφού οι συμμετέχοντες βρουν όλα τα σημεία θα περνούν από ένα συγκεκριμένο σημείο, του τερματισμού, στο οποίο θα πρέπει να παρουσιάσουν τις 10 φωτογραφίες που τους ζητήθηκαν από το χάρτη, για να λάβουν τα δώρα τους.

Είναι σημαντικό να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας όπως προβλέπονται από τον οδικό κώδικα και οι συμμετέχοντες να είναι προσεκτικοί σε σημεία διαβάσεων και σε διασταυρώσεις δρόμων εντός της πορείας σας.

*Οι νικητές θα κριθούν από τη ταχύτητα Τερματισμού και την ολοκλήρωση του στόχου παράδοσης των 10 φωτογραφιών όπως φαίνονται στα παραδείγματα του χάρτη. 🏆

Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!

📌Κυνήγι γνώσης, ανακάλυψης, πολιτισμού, «Βρες τους θησαυρούς» της Πάφου – Πλατεία Κέννεντυ, Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 11:00-13:00