Μη σταματάτε να ονειρεύεστε, ξεκινήστε τα σχέδια σας για το μέλλον!

Αρκετοί προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, τώρα όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πιθανότατα θα κάνουν κάποιες δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, ο κορονοϊός δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για να παραιτηθείτε από το όνειρό σας να σπουδάσετε, να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια, να εργαστείτε ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Πολλοί/ές νέοι/ες αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ευκαιρία χάνεται για πάντα.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να το δείτε σαν ευκαιρία να σχεδιάσετε και να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας. Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί πόροι για να σας βοηθήσουν με αυτό και να θυμάστε, μην σταματάτε να ονειρεύεστε!

                                           

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σημεία πληροφοριών Eurodesk

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χώρα που επισκέπτεστε, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το τοπικό σημείο πληροφοριών του Eurodesk και να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές. Το Eurodesk συνδέεται με περισσότερους από 1.600 οργανισμούς πληροφόρισης σε όλη την Ευρώπη – ελάτε να μας γνωρίσετε!

Ταξιδιωτικές συμβουλές στις χώρες της ΕΕ

Τα υπουργεία Εξωτερικών των κρατών μελών της ΕΕ είναι υπεύθυνα για την παροχή ταξιδιωτικών συμβουλών στους πολίτες τους. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αυτή η συμβουλή μπορεί να αλλάζει συχνά. Επισκεφθείτε τους συνδεδεμένους εθνικούς ιστότοπους για ενημερώσεις για συγκεκριμένες χώρες.

Αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για να προγραμματίσετε την επόμενη κίνηση σας, επικοινωνήστε μαζί μας .