Ο Διαγωνισμός Time-Move T-shirt επέστρεψε!

Στο πλαίσιο της εκστρατείας Time to Move, ο Διαγωνισμός T-shirt επιστρέφει για το 2020  και περιμένει σχέδια μπλουζών νέων από όλη την Ευρώπη. Οι συμμετέχοντες έχουν έως τις 31 Οκτωβρίου για να στείλουν το σχέδιο τους και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια ετήσια συνδρομή Skillshare Premium και ένα tablet Wacom Intuos S.

Το 2020 θα είναι η τέταρτη φορά που διοργανώνεται ο διαγωνισμός Time-Move T-shirt. Χωρίς περιορισμό στην τεχνική που χρησιμοποιείται, η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε δημιουργικούς νέους από 36 χώρες ηλικίας 13 έως 30 ετών, με στόχο τη συλλογή των καλύτερων σχεδίων μπλουζών που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το πνεύμα της καμπάνιας Time to Move

Φέτος, δύο βασικοί νικητές θα επιλεγούν από το Eurodesk: Μία δημιουργία μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας μεταξύ 13 και 19 και μία δημιουργία μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών. Ο καθένας θα λάβει μια ετήσια συνδρομή Skillshare Premium και ένα tablet Wacom Intuos S. Ο νικητής της Δημόσιας Ψηφοφορίας (επιλεγμένος από το Eurodesk από τις 10 πιο δημοφιλείς συμμετοχές) θα κερδίσει μια συνδρομή Skillshare Premium 6 μηνών και ένα tablet Wacom Intuos S. Ακόμα 5 νέοι με εξαιρετικά σχέδια θα λάβουν επίσης βραβεία.

Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός έως τις 31 Οκτωβρίου. Μεταβείτε στη σελίδα του διαγωνισμού για να διαβάσετε περισσότερα και να αρχίσετε να υποβάλλετε την αίτηση σας.

Σε τι αναφέρεται η καμπάνια Time to Move;

Το Time to Move είναι μια συλλογή διαδικτυακών και φυσικών εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη για το μήνα Οκτώβριο. Οι δραστηριότητες διοργανώνονται από εμπειρογνώμονες του Eurodesk που μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση στους νέους σχετικά με τις διεθνείς ευκαιρίες. Το 2019, διοργανώθηκαν 1100 εκδηλώσεις σε 31 χώρες.

Σε απάντηση στην πανδημία COVID-19, πολλές δραστηριότητες έχουν μετακινηθεί στο διαδίκτυο για την υγεία και την ασφάλεια όλων. Οι φυσικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Time to Move οργανώνονται με τη μέγιστη προσοχή και σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτήν την καμπάνια στο σύνδεσμο https://timetomove.info .