Ακόμη μια εκστρατεία Time to Move έφτασε αισίως στο τέλος της.

 

Η εκστρατεία Time to Move, έφτασε στο τέλος της και τα συναισθήματα που άφησε πίσω της δεν ήταν άλλα παρά αισιοδοξία και ανυπομονησία για ταξίδια. Μέσα από μια σειρά εργαστηρίων, ημερίδων ενημέρωσης, παιχνιδιών και άλλων διαδραστικών δραστηριοτήτων σε όλη την Κύπρο, οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες κινητικότητας που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Η εκστρατεία κατάφερε να φτάσει σε περισσότερους από 5.000 νέους ηλικίας από 13 μέχρι 30 ετών οι οποίοι και συμμετείχαν στις διάφορες δραστηριότητες που διοργανώθηκαν και άλλους τόσους μέσα από τη στοχευμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Στην Κύπρο η εκστρατεία έληξε με την Ημέρα Πληροφόρησης που συνδιοργανώθηκε από κοινού από τον ΟΝΕΚ και το Eurodesk στον χώρο του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εκδήλωση είχε ως στόχο μέσα από παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες να ενημερώσει τους φοιτητές για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Οργανισμός Νεολαίας και για τις ευκαιρίες κινητικότητας που μπορούν οι νέοι να βρουν μέσα από το Eurodesk.

 

Για τη φετινή εκστρατεία Time to Move, διοργανώθηκαν πέραν των 800 δράσεων στις 36 Ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες συμμετάσχουν στο Eurodesk. Μετά από μια δύσκολη χρονιά με περιορισμούς στα ταξίδια και τις κοινωνικές συναναστροφές εξαιτίας της πανδημίας, το ενδιαφέρον των νέων να βρεθούν ξανά μαζί και να ανακαλύψουν νέους τρόπους να εξερευνήσουν την Ευρώπη, φέτος ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

 

Το “Time to Move” λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο και συνιστά την πιο εμβληματική πρωτοβουλία του Eurodesk που εκτυλίσσεται σε ετήσια εκστρατεία επικοινωνίας υψηλής προβολής με πανευρωπαϊκή εμβέλεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου, οι νέοι ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη που στόχο έχουν να δώσουν το έναυσμα ώστε να αναζητήσουν ευκαιρίες κινητικότητας ανακαλύπτοντας την Ευρώπη μέσα από τα ταξίδια τους. Παράλληλα, στα πλαίσια της εκστρατείας Time to Move διοργανώνονται σειρά από διαδικτυακές δραστηριότητες και διαγωνισμοί.

 

Ραντεβού τον επόμενο Οκτώβρη για την εκστρατεία Time to Move 2022! Μέχρι τότε, το Eurodesk Κύπρου παραμένει στη διάθεση όλων των νέων που αναζητούν την επόμενη ευκαιρία για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη!