Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία»

Θέμα: «Click for YOUth»

Η Εθνική Ομάδα Εργασίας του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία» διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: «Click for YOUth».

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει τους νέους και τις νέες να αποτυπώσουν διάφορες πτυχές της δημοκρατικής συμμετοχής/ενεργού πολιτότητας καθώς και να αναδείξουν ιδέες, σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς σχετικά με την ενεργό συμμετοχή μέσα από μία δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 15-30 χρόνων και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου κύκλου του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία» και θα έχει ισχύ από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 11 Οκτωβρίου.

Θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες και θα δοθούν τα πιο κάτω βραβεία:

  • 1ο βραβείο – Action Camera: GoPro HERO8
  • 2ο βραβείο – Instant Camera: Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera
  • 3ο βραβείο – Portable Photo Printer: Canon SELPHY CP1300

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομάδας Εργασίας για τον Ευρωπαϊκό Διάλογο με τη Νεολαία (EU Youth Dialogue), η οποία αποτελείται από αντιπροσώπους του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, της Εθνικής Υπηρεσίας Erasmus+ (Νεολαία), της Ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας του Προγράμματος και έναν Youth Expert. Της ομάδας προεδρεύει το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία www.eydcyprus.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήστε με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (ιστοσελίδα: https://cyc.org.cy/, email: [email protected], τηλ.: 22-878316)  ή επισκεφθείτε τα social media του Συμβουλίου (Facebook και  Instagram).