Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου μαζί με το ερευνητικό κέντρο CARDET πάμε Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία για δικτύωση και ευκαιρίες ανάπτυξης των εργασιακών μας δεξιοτήτων!

Το ερευνητικό κέντρο CARDET διοργανώνει φεστιβάλ για νέους, με επίκεντρο την ανάπτυξη της νεανικής απασχόλησης. Στόχος του φεστιβάλ είναι η παρουσίαση και ανάδειξη ευκαιριών και υπηρεσιών για την ενίσχυση των νέων στην προσπάθεια τους για ένταξη στην αγορά εργασίας και την προώθηση της νεανικής απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με διάφορους οργανισμούς για ευκαιρίες και συμβουλές ενώ εξειδικευμένοι σύμβουλοι καριέρας θα παρέχουν εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Ημερομηνία: 25 Σεπτεμβρίου 2021, Σάββατο

Ώρα: 16:00- 22:00

16:00 – 19:00 Πληροφόρηση και Δικτύωση με διάφορους οργανισμούς/Εργαστήρια
19:00 – 22:00 Μουσική με DJ

Τοποθεσία: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κάτω διάζωμα της Πλατεία Ελευθερίας

Σε ποιους απευθύνεται: Σε νέους που θέλουν να αναπτύξουν τις εργασιακές τους δεξιότητες τους ή ν’ αυξήσουν πιθανότητες εργοδότησης σε βιώσιμους τομείς της οικονομίας.

Το φεστιβάλ υλοποιείται στο πλαίσιο του Έργου YOUTHShare που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Ταμείου για τη Νεανική Απασχόληση των Χορηγιών του ΕΟΧ και της Νορβηγίας καθώς και στα πλαίσια της εκστρατείας του Eurodesk Time To Move 2021.

📩Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή να καλέσετε στο 99958063